Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Суттєві зміни в обсязі та характері надання медичної допомоги відбуваються в лікувальних закладах України в умовах воєнного стану. Сьогодні оперативна ситуація в країні та місті вимагає чіткої цілеспрямованої взаємодії фахівців всіх структурних підрозділів. Адже війна за життя та здоров’я наших громадян є одним з пріоритетних напрямів щоденної роботи на шляху до перемоги.

Найпотужнішою клінічною базою Дніпровського державного медичного університету є обласна клінічна лікарня ім. Мечникова. Саме тут розташовані і працюють 13 клінічних кафедр нашого навчального закладу.

Нещодавно, за ініціативи генерального директора Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І. І. Мечникова С. А. Риженка та ректора ДДМУ академіка НАМН України Т. О. Перцевої відбувся урочистий захід, на якому були відзначені науковці та лікарі-інтерни нашого університету та лікувального закладу за особистий внесок в наданні медичної допомоги.

Серед нагороджених – фахівці кафедри хірургії №2, оториноларингології, анестезіології та інтенсивної терапії, травматології та ортопедії, нервових хвороб та нейрохірургії ФПО.

Ми пишаємося й нашими лікарями-інтернами. Почесними грамотами нагороджені Анастасія  Чубенко, Іван Плотников, Андрій Кобилянський, Владислав Кочерга, Сніжана Длябога та інші молоді лікарі. Дніпровський медичний завжди був кузнею кращих кадрів, який забезпечує гідне майбутнє української медицини та науки.

Творча співпраця науковців та практичних лікарів створює пріоритети та забезпечує якість медичної допомоги в одному з найпотужніших в Україні медичних закладів - Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова.