Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

26 червня в музеї історії ДДМУ ім. І. І. Крижанівської вітали майбутніх лікарів-стоматологів, вітчизняних та іноземних випускників.

Зі святом своїх вихованців привітав декан стоматологічного факультету ДДМУ Дмитро Володимирович Чернов, який відкрив їм секрет успіху в обраній професії:

«Результат нашої роботи прямо пропорційний любові, яку ми в неї вкладаємо, а також турботі про пацієнтів. А безперервне навчання та підвищення кваліфікації – запорука успішної професійної діяльності та самореалізації.

Навіть у сьогоднішній непростий час стоматологічний факультет Дніпровського державного медичного університету готує майбутніх лікарів-стоматологів на високому методичному, науково-теоретичному та практичному рівні, відповідно до сучасних стандартів навчання. Високий рівень підготовки українських стоматологів визнають в усьому світі. Разом із тим ми плекаємо славетні традиції, які склалися в нашому навчальному закладі за більш ніж 100-річну історію. Дорогі наші випускники, тримайте цю високу планку, бережіть традиції, станьте нашим гідним продовженням!».

Що ж, дипломи випускники вже отримали, а далі – втілювати в життя настанови вчителів та власні мрії. Альма-матер бажає кожному успіхів у подальшому навчанні та професійному становленні.