Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Журнал «Медичні перспективи»  (головний редактор – академік НАМН України, професор Тетяна Перцева) видається з 1996 року, з 1999 року атестований ВАК України як фахове видання.

Публікує якісні оригінальні наукові статті вітчизняних та закордонних вчених, присвячені важливим досягненням та актуальним проблемам медицини.

Журнал "Медичні перспективи" практикує політику відкритого доступу (архіви статей на сайті з 2005 року); подвійне анонімне (сліпе) рецензування незалежних рецензентів-фахівців; дотримання міжнародних стандартів видавничої етики та норм запобігання проявам корупції серед авторів згідно з міжнародними вимогами COPE, WAME та ICMJE, а також дотримується виконання авторських прав та етичних норм наукових публікацій. Журнал індексується у вітчизняних та міжнародних базах даних, каталогах наукових міжнародних журналів, наукових електронних бібліотеках та ін.

Національна Рада України з питань телебачення і радіомовлення розглянула заяву щодо реєстрації суб'єкта у сфері друкованих медіа. Згідно з рішенням №423 від 22.06.2023 науковий журнал “Медичні перспективи” Дніпровського державного медичного університету внесений до реєстру суб'єктів у сфері медіа. Про це на пресконференції, яка пройшла 28  червня  2023 р. на каналі «Відкритий», розповів відповідальний редактор видання професор Олег Неханевич.

Вітаємо редакцію журналу “Медичні перспективи”. Бажаємо виданню подальшого розвитку, його авторам  - успіхів, натхнення та наукових відкриттів!