Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Протягом багатьох років у нашому медичному університеті існує традиція організовувати вистави до дня Святого Миколая та Нового року для малюків, які перебувають на лікуванні в дитячій обласній клінічній лікарні. Цього року, після «ковідної перерви», коли ми не могли відвідувати діточок лікарні, студенти медичного університету поздоровили наших маленьких пацієнтів зі святами.

Для дітей це завжди прекрасне святе, яке наповнене радістю, подарунками, але у зв’язку з хворобою вони вимушені зустрічати його не в рідному домі. Завжди особливої уваги потребують хворі онкогематологічного та інших відділень лікарні, де лікуються діти або проходять обстеження.

Студенти медичних факультетів, а також студенти-гуртківці, інтерни кафедри дитячої хірургії, ортопедії та травматології беруть активну участь в організації та проведенні свят для малюків.

Привітали малюків, батьків, які перебувають з дітьми на лікуванні, завідувач кафедри дитячої хірургії, ортопедії та травматології, професор В. А. Дігтяр, доцент М. О. Камінська, асистент О. Г. Садовенко, завідувачі та лікарі відділень.

Діти радо зустрічали казкових героїв, Діда Мороза та Снігуроньку, які привітали малюків подарунками та солодощами. На прохання малюків казкові герої виконували пісні, танцювали, а самі герої свята читали вірші та співали пісеньки!

Активну участь у проведенні свята брали студенти М. Кіндра, В. Матвєєва, М. Мавруполо, Л.Сидько, Т. Швиденко, О. Аджимуратов, інтерни кафедри. Ще було багато охочих, але у зв’язку з «ковідними» обмеженнями кількість студентів була обмежена.