Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Невід’ємною частиною роботи студентського самоврядування Дніпровського державного медичного університету є волонтерство, яке започатковано близько 29 років тому. Зважаючи на всесвітню пандемію коронавірусної інфекції, яка не оминула і нашу країну, волонтерська діяльність стає як ніколи важливою та актуальною.

Волонтери університету активізували свою роботу щодо протистояння розповсюдженню COVID-19. 20 студентів працювали на пунктах вакцинації, де допомагали людям отримати щеплення від цієї страшної недуги.

Наразі ситуація із захворюваністю на COVID-19 у місті залишається складною, тож пункти вакцинації заповнені людьми. Допомагають медикам у цій надважливій справі студенти-волонтери медичного факультету: Беспалова Анастасія, Аджимуратов Олександр, Політун Маргарита, Касьяненко Юлія, Шевченко Юлія, Арзамасцева Дар’я, Каленюк Віталій, Гречаник Валерія, Ахмедова Айтач, Іванілова Ангеліна, Мартиненко Данило, Пігулко Алла, Царенко Любомир, Шевцов Євгеній, Шевченко Олександра, Яшкіна Дар’я. Ця допомога наразі є надзвичайно цінною.

Студенти ДДМУ долучилися також до допомоги медичному персоналу у ковід-центрах м. Дніпра. Це студенти Мельничук Анна, Басов Георгій, Прилуцький Олексій, Парамонова Аліна, Чопенко Тетяна, Точка Костянтин. Роботу останніх двох відмітив у своєму листі до ректора ДДМУ генеральний директор МКЛ № 21 ім. проф. Є. Г. Попкової Микола Турчин. Він висловив подяку студентам за сумлінну, самовіддану працю та вагому волонтерську допомогу у догляді за хворими на короновірусну хворобу.

Волонтерська діяльність студентів Дніпровського державного медичного університету є візитною карткою нашого закладу упродовж багатьох років. Створюючи різні соціальні проекти у формі безкорисливого служіння людям майбутні медики навчаються бути милосердними і співчутливими до своїх пацієнтів та намагаються підвищити свої професійні навички.