Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

11 липня 2022 року в Дніпровському державному медичному університеті відбулося урочисте вручення дипломів випускникам факультету медицини і фармації з Марокко, Узбекистану, Палестини, Лівану, Конго, Ізраїлю.

Документ про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень магістра вручала в.о. ректора ДДМУ, академік НАМН України, професор Тетяна Олексіївна Перцева. Вона побажала юнакам та дівчатам, щоб їх завжди й скрізь супроводжував успіх.

«Навчатися в Україні було прекрасно. Хочемо сказати про чудові умови навчання та проживання, створені для студентів у ДДМУ» - зазначили Ісмаїлжон Кодіров та Юлдуз Бозорова з Узбекистану.

«Дуже якісно та продумано створена програма навчання циклами. Завдяки цьому студентам зручно та легко засвоювати матеріал. А ще у ДДМУ прекрасно організована взаємодія з педагогами. Тебе завжди підтримають і допоможуть. Ми тут іноді відчували себе краще, ніж вдома» - поділилися враженнями марокканці Скандар Аюб та Баккалі Бадр-Еддін.

Випускників також привітали перший проректор, доктор медичних наук, професор Ігор Станіславович Шпонька,  проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат медичних наук, доцент Сергій В’ячеславович Захаров, декан факультету медицини і фармації, доктор медичних наук, професор Сергій Володимирович Козлов, викладач кафедри мовної підготовки Людмила Миколаївно Сербіненко та відповідальна за роботу з іноземними студентами 2-6 курсів "медицина" Оксана Вікторівна Морозова.

Від випускників виступила Менгуш Зор з Марокко. Вона сказала:

«Сьогодні, в день нашого випускного, я хочу від імені всіх моїх колег подякувати, виразити вам вдячність, сказати вам величезне спасибі за все, що ви для нас зробили. Ми сердечно дякуємо вам за вашу роботу, за ваш труд, за те, що ви довели нас до цього дня. Спасибі, наш ректор, Тетяна Олексіївно, ми поважаємо вас за вашу строгість, доброту, за вашу вічну увагу. Спасибі, наш проректор Сергій В'ячеславович Захаров, за ваш труд. Спасибі, наш найкращий декан, Сергій Володимирович Козлов, за ваше терпіння й розуміння. Ми вдячні вам, мила Людмила Миколаївно! За успішність Ви нашу відповідали, за всіх студентів завжди переживали. Величезне спасибі найкращому інспекторові, нашій Оксані Вікторівні. А зараз я хочу звернутись до наших педагогів. Сьогодні ми хочемо сказати вам багато добрих слів любові, поваги, подяки. Слава Україні!»

Ми віримо, що отримані знання та вміння дозволять нашим випускникам опанувати не одну життєву і професійну висоту, у будь-якій країні світу. Молоді та  завзяті, сповнені сил і енергії, вони стануть гідними послідовниками славетних традицій нашого навчального закладу.