Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

У Дніпровському державному медичному університеті завершилась підсумкова атестація лікарів-інтернів з присвоєнням звання «лікар-спеціаліст». Цього року атестувалися 397 молодих лікарів.

Сертифікат лікаря спеціаліста є необхідним для самостійної роботи за спеціальністю. Позаду 2-3 роки інтернатури, засвоєння теоретичних знань за обраним фахом та опанування практичних навичок. Всі інтерни навчалися на різних клінічних базах нашого навчального закладу відповідно до своєї спеціалізації.

Попри складнощі воєнного періоду, маємо гідне поповнення молодих лікарів за 18 спеціальностями, серед яких хірурги, анестезіологи, акушери-гінекологи, травматологи, сімейні лікарі та ін.  Так, молоді лікарі-хірурги в складних умовах сьогодення стали надійною підтримкою медичного фронту України, працюючи пліч-о-пліч з досвідченими колегами.

Сьогодні маємо гідні результати, і це лише підтверджує високий освітній статус нашого університету.

Керівництво та професорсько-викладацький склад ДДМУ вітають з поповненням медичну спільноту. Бажаємо нашим молодим лікарям знайти себе в обраній професії, працювати на благо України, успішного та впевненого професійного шляху.

На фото – випуск лікарів-інтернів кафедри хірургії №1 ДДМУ.