Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Старший викладач кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології В. Б. Бакурідзе-Маніна проходить стажування в центрі фізичної терапії Fhysiotherapie Steinbach physio aktiv м. Бельп, Швейцарія.

Це стало можливим завдяки підтримці та допомозі в підготовці цього проєкту керівництва Дніпровського державного медичного університету.

В. Б. Бакурідзе-Маніна поділилася своїми враженнями від спільної роботи.

"Уже два тижні триває моє стажування в центрі фізичної терапії Fhysiotherapie Steinbach у Швейцарії. Моя практична діяльність розпочалася із теплої зустрічі керівників центру Данієля та Луиз Обрист. Перший тиждень був присвячений теоретичній роботі з документацією та спостереженню за роботою фізичних терапевтів центру. Я отримала інформацію стосовно особливостей проведення фізичної терапії в центрі про засоби та методи, які найчастіше використовують фахівці для проведення фізичної терапії у Швейцарії, ознайомилась із сучасними тренажерними приладами.

Я підготувала для швейцарських колег презентацію про особливості і програму навчання студентів у Дніпровському державному медичному університеті, клінічні бази проходження практики та подальше працевлаштування.

Наразі моє стажування продовжується. Ще дуже багато планів та спільних проєктів. Я сподіваюсь, що наша співпраця буде продуктивною та якісною, що дозволить підвищити професійний рівень мій та моїх колег із центру фізичної терапії Fhysiotherapie Steinbach physio aktiv м. Бельп, Швейцарія."