Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

У межах програми міжнародної академічної мобільності Університет Данді запросив студентів  ДДМУ на 6-ти тижневе стажування для проходження клінічної практики.

Угода про партнерство є частиною широкого пакета співпраці з медичним факультетом Університету Данді, який включає підтримку навчання та збір коштів для допомоги українським студентам.

За унікальну можливість творчої співпраці вчена рада нагородила ректора Університету Данді професора Йєна Гіллеспі вищою нагородою – медаллю професора В. П. Карпова.

Під час церемонії вручення ректор Університету Данді професор Йєн Гіллеспі зазначив, що отримати таку почесну відзнаку від українського навчального закладу й такого сильного народу, це знакова й приємна подія. Також він додав: «Українська система охорони здоров’я зараз шукає шляхи виходу з кризи, і ми, Університет Данді, готові допомогти ДДМУ побудувати нову модель медичної освіти, наближену до світових стандартів».

Керівник делегації університету професор К. Г. Магрламова, наставник студентів, які проходять стажування в Шотландії, запросила наших партнерів та друзів після закінчення війни відвідати Дніпро та наш університет.

Ця активна міжнародна співпраця сприятиме підвищенню статусу та зміцненню авторитету ДДМУ в системі вищої медичної освіти, активізує подальшу інтеграцію у світову освітню та наукову спільноту.