Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Міжвишівський фестиваль «Студентська весна – 2023» в цьому році відбувся наживо 16 червня на сцені Міського палацу дітей та юнацтва.

Творча молодь нашого університету взяла участь у заході, до якого доєдналися студенти ще 8 закладів вищої освіти нашого міста.

Темою фестивалю стала популяризація студентської творчості та волонтерського руху. За згодою всіх учасників вирішено не визначати переможців, а призовий фонд повністю витратити на автомобіль для потреб ЗСУ. Оцінювала учасників суддівська четвірка: волонтери, актори та учасники «Ліги сміху» Володимир Борисов і Дмитро Голубєв, засновник Благодійного фонду «Globa22» Олексій Савчук та співачка, півфіналістка проєкту «Х-Фактор» Ксенія Башибулар.

Від нашого університету участь у конкурсі взяли  представники студентського клубу та активної молоді – першокурсниці Софія Бабкова, Поліна Лиса та студент 6-го курсу Влад Яцишин. Вони виступили з вокальними номерами «Дитина» і «Creep» та  танцювальним номером «Квітковий вальс». Член журі  Дмитро Голубєв відзначив яскравий талант наших  молодих учасників. Ксенія Башибулар вручила команді медичного університету диплом у номінації «Разом – ми сила!».

Окрім номерів художньої самодіяльності були показані відеоролики про участь студентів та співробітників навчальних закладів у волонтерському русі.

Наприкінці заходу всі команди отримали сувенір – боєприпас, привезений з прифронтової території, який тематично розмалювали майстри закладу позашкільної освіти.