Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

(за підтримки Cormack Consultancy Group)

 27 травня 2022 року відбулася перша робоча зустріч представників Дніпровського державного медичного університету та Університету Данді (University of Dundee) у межах програми “Єднання”, яка ініційована провідною Британською консалтинговою компанією у сфері вищої освіти Cormack Consultancy Group.

Метою цієї програми є налагодження співпраці українських закладів вищої освіти з британськими університетами, персоналізація допомоги від партнерського ЗВО, яка спрямована на підтримку, відновлення та розвиток українського університету під час війни та у довгостроковій перспективі, формування стратегічних партнерств та альянсів для спільної роботи та подальшого розвитку інтернаціональних зв’язків.

В онлайн-зустрічі взяли участь: Сергій Захаров, проректор з науково-педагогічної роботи ДДМУ; Роман Разумний, декан міжнародного факультету ДДМУ; Антон Лєвих, начальник відділу міжнародних зв’язків ДДМУ; Еллі Хотерсолл, програмний директор медичного факультету Університету Данді; Чарльз Кормак, засновник та директор Cormack Consultancy Group; Оксана Вавренчук, виконавчий помічник директора Cormack Consultancy Group.

Під час зустрічі були обговорені питання науково-освітнього потенціалу університетів та перспективи майбутнього співробітництва, зокрема у наступних сферах:

– програми академічної мобільності для студентів та науково-педагогічних працівників;

– доступ до освітніх курсів і платформ, онлайн-бібліотек;

– доступ до сучасних програм симуляційної медицини;

– спільні науково-дослідні проєкти;

– програми запрошених професорів;

– модернізація університетського обладнання;

– технічна підтримка в реорганізації/модернізації онлайн-ресурсів університету.

За підсумками зустрічі представники обох університетів окреслили низку питань та пропозицій, які планується обговорити найближчим часом.

Висловлюємо команді Cormack Consultancy Group та Університету Данді подяку та сподівання на успішну співпрацю та партнерство.