Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Ця книга, як зазначає сам автор у передмові, навіяна роздумами про прожитий відрізок життя в якому було все: і труднощі періода навчання і професійного становлення.І сімейні радості та піклування, пов’язані з появою дітей, а потім онучка.

В ній йдеться про переживання, складнощі та вдачі в роботі хірурга, викладача, про наукові дослідження та міжнародне визнання, державні нагороди. Про зраду близьких, в кого безмежно вірив і ні на секунду не сумнівався, про гіркі втрати дорогих серцю людей від Сovid-19 і про війну… Однак, незважаючи ні на що, автор відчуває себе щасливою людиною, із впевненістю дивиться в майбутнє.

У своїй книзі він пише: «За всі роки роботи з молодими отоларингологами я не бачив серед них любителів спиртного або непорядних людей. Наш чудовий колектив задавав для них якусь високу планку людських професіональних відносин, і лікарі, які починали самостійну роботу, завжди знали, що їм завжди прийдуть на допомогу старші колеги».

Володимир Васильович Березнюк – відомий вчений-клініцист, новатор і педагог, доктор медичних наук, професор. Протягом 25 років завідував кафедрою Дніпровського державного медичного університету. Лауреат Державної премії України, кавалер ордена за заслуги 3 ступеня.

Завдяки його досвіду новітніх передових українських та європейських технологій, лор-клініка, яку очолює Березнюк, стала однією з перших в Україні, де з 1997 року всі оперативні втручання в області вух, носа, біля носових пазух та гортані стали виконуватися ендоскопічно.

Автобіографічне видання В.В. Березнюка стане корисним та цікавим для лікарів-початківців, викладачів, фахівців спеціалізованих медичних закладів, численних колег та друзів.