Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Наші студенти, представники активної молоді Дніпра, готові робити усе заради наближення перемоги України. Ми пишаємось кожним. Ось лише декілька з багатьох історій про них.

Долуда Артем - голова Ради студентів, активно реалізує волонтерські ініціативи. Поєднує навчання з роботою у медичному закладі героїчного міста Харкова.

Почепова Марія. Починаючи з травня поточного року, провела разом с британською волонтерською організацією UK-MED близько 50 тренінгів для понад 1500 людей з надання домедичної допомоги при травмах.

Тішков Олександр. З перших днів повномасштабного вторгнення працював у військовому шпиталі, допомагав облаштувати прихисток для ВПО.

Шишова Ірина - голова інформаційного комітету Ради студентів. Висвітлює життя студентів у соціальних мережах, представниця Молодіжної ради Дніпра. З початку цього навчального року спільно з британською благодійною організацією UK-MED проводить тренінги з надання домедичної допомоги для цивільних, ДСНС, поліції тощо.

Лаврущенко Дар’я - заступниця голови волонтерського сектору, волонтер БСП «Донбас». Проводить заняття з домедичної допомоги та тактичної бойової допомоги постраждалим в Департаменті молодіжної політики Дніпра, займається гуманітарною допомогою для переселенців та військових ЗСУ та ТрО. Нагороджена медалями «Волонтер України» та «Волонтер БСП «Донбас».

Наприкінці жовтня Рада студентів  оголосила благодійний збір коштів для військових ЗСУ та Територіальної оборони. Кожен студент, викладач, працівник нашого університету, кожна небайдужа людина має можливість долучитися до великої справи.  Вся зібрана сума буде витрачена на потреби оперативного командування «Схід», для захисників нашої держави.

Приєднатися до ініціативи студентів, подивитися інформацію  та звіти можна на сторінці Ради студентів у Фб