Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Історичні події розкидали українських лікарів по всьому світу та попри кордони всі вони залишаються українцями.

Один з них - у минулому співробітник Донецького державного медичного університету, канд. мед. наук, лікар-дерматолог Максим Бреславець. Він багато років працює лікарем-дерматологом у Канаді, однак продовжує підтримувати професійні зв'язки з колегами. Бере участь у профільних заходах, підтримує колег, допомагає своїй країні. Тому, обговорюючи нагальні потреби з завідувачкою кафедри ДДМУ, професоркою Т. В. Святенко, він запропонував передати фінансову допомогу особливо нужденним.

Гуртожитки нашого університету за час війни стали прихистком та домівкою для багатьох людей, постраждалих внаслідок війни. Було прийняте рішення передати фінансову допомогу чотирьом літнім, малозабезпеченим та маломобільним людям, евакуйованих до Дніпра з найгарячіших прифронтових зон, що нині мешкають в одному з них.

Тож 14 червня 2023 року представники Ради студентів ДДМУ на чолі з головою Артемом Долудою передали по 2500 гривень 90-річному В.В. Кохану, евакуйованому з Бахмуту, 80-річній К.Г. Приходько, 89-річній Є.М. Погарцевій із Северодонецька та 83-річній О.К. Піддубній із Золотого Луганської обл. 

Щиро дякуємо шановному колезі з небайдужість та підтримку. Разом ми сильніші!