Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Ця знакова для науковців подія відбулася в режимі онлайн 9 та 10 листопада 2022 року за участю близько 1 800 слухачів.

Головна мета конференції - обговорення найбільш актуальних та дискусійних питань респіраторної медицини та отримання лікарями практичних знань та навичок.

З вітальним словом до учасників звернулися ректор ДДМУ, академік НАМН України, професор Тетяна Олексіївна Перцева та академік НАМН України, професор ДУ «Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського» НАМН України» Юрій Іванович Фещенко (м.  Київ). Вони підкреслили важливість проведення цього заходу та відзначили велику роботу її організаторів – кафедри внутрішньої медицини 1 ДДМУ, зокрема завідувачки, професора Людмили Іванівни Конопкіної.

За два дні конференції учасники заслухали понад 50 усних та 29 постерних доповідей, які представлених науковцями ДДМУ та колегами з Дніпра, Києва, Вінниці, Івано-Франківська, Луцька, Одеси та інших міст.

«Респіраторні читання - 2022» стали зручним майданчиком для обміну думками та практичними напрацюваннями щодо поліпшення якості допомоги хворим.

Дякуємо організаторам конференції, її учасникам, доповідачам, а також керівництву ДДМУ за можливість отримувати нові знання навіть у такий складний час.