Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Розглянувши подання президії Національної академії наук України на здобуття стипендій Президента України для молодих вчених та подання колегій міністерств і президій національних академій наук України на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених, президія Комітету з державних премій України в галузі науки і техніки постановила призначити 312 стипендій та продовжити виплату 6 стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених з листопада 2022 року по квітень 2023 року.

Серед стипендіатів - асистент кафедри внутрішньої медицини 2, фтизіатрії, професійних захворювань та клінічної імунології ДДМУ В.В. Семенов. Вітаємо!

У розрізі нинішніх подій в Україні створення потужного наукового фронту, спрямованого на досягнення результатів у сфері інноваційних підходів до діагностики та лікування в медицині є важливим підґрунтям для руху молодих вчених ДДМУ, популяризації здобуття наукового досвіду та продовження багаторічних традицій формування наукового середовища в медичній освіті.

Бажаємо молодим вченим продовжувати невпинно рухатися вперед, досягати кваліфікаційних успіхів та отримувати натхнення з щоденних викликів медичної практики, здобуваючи нові наукові звершення в професійній сфері.